Vad gör du när dykningen blir inställd?

Dykning kan vara en riktigt rolig aktivitet, och det finns massvis med ställen i Sverige att dyka. Tyvärr tillåter inte alltid vädret dykning. Har du planerat in en dag för dykning så är det få saker som kan göra dig så besviken som när vädret inte tillåter dig att ge dig ut. Förutom att febrilt uppdatera din väderapp och spana ut över vattnet så kommer du behöva något att fördriva din tid med. Vi tänkte dela med oss av några tips som förhoppningsvis kan få tiden att gå lite fortare medan du väntar på att få ge dig ut igen.

Dyk ner i internets oändliga utbud

När vädret inte tillåter dykning finns det lite olika saker du kan göra istället. Ibland kan du vilja fortsätta planera framtida äventyr med dykning, men det kan också vara skönt att få göra något annat och avleda tankarna från dykningen ett tag. Om du vill föra tankarna till något annat, då kanske ett spännande spel kan vara en bra idé. Om inte Candy Crush är din grej så kanske det kan vara ett perfekt tillfälle att testa något av Endorphina slots. Då kommer du garanterat in en annan värld för en stund och får testa något nytt med spänning.

Planera en drömresa

Även om en resa kanske inte är aktuellt i dagsläget på grund av rådande omständigheter så är det inget som hindrar dig från att drömma. Har du varit dykare ett tag så har du säkert ett drömställe du skulle vilja dyka på. Förutom att sätta ett sparmål så finns det en massa rolig research att göra. Du kan enkelt hitta inspiration genom att läsa reseberättelser, spana in youtube eller googla dig fram, bara fantasin kan sätta begränsningar. För just dykare kan det visuella i rörligt material från till exempel YouTube vara riktigt fördelaktigt för att hitta spännande ställen att dyka.