Dyk på västkusten i sommar – boka stuga nu

Här finns Sveriges bästa marina djurliv. Det är inte en slump att havets hus ligger just där. Många av de djur som havets hus har att visa upp lever i västkustens vatten. När du dyker i västkustens vatten är det garanterat att du kommer se något djur. Om det så är koraller, sjöborrar eller större fiskar är det en fantastisk upplevelse. Du kommer dessutom kunna se olika arter av samma djur.

I vissa fall är arterna så annorlunda att det känns som att det är ett helt annat djur. Du kommer även kunna stöta på krabbor och sälar på land. Det bevisar att djurlivet är väldigt aktivt på västkusten.

Inte bara dykning

Västkusten innehar såklart inte bara ett aktivt marint djurliv utan även ett aktivt liv på torra land. Det finns såklart djur att se där också såsom fåglar och dylikt. Det finns även otroligt fina restauranger på västkusten som är värda att besöka. Havets hus nämndes tidigare och det är absolut ett resmål att besöka. Om du känner att du inte har sätt tillräckligt mycket arter så kan du absolut ta igen det på havets hus.

Om du tyckte att detta var intressant kan du kika vidare på Stugknuten och boka den stuga ni finner passa er perfekt.