Bra med energi inför och efter dykningen

Att dyka är underbart. Det ger en fantastik frihetskänsla och en känsla av att vara en del av naturen. Du får en chans att uppleva växter, djur och fiskar du aldrig tidigare har sett.

Dyka i hela världen

Det finns massor av hav att upptäcka, världen över. Både hemma i Sverige och utomlands kan du få vara med om fantastiska upplevelser under vattenytan. Den svenska naturen har mycket intressant att erbjuda. Väderöarna är t ex en populär destination eftersom vattnet är riktigt salt med bra sikt. Det betyder att du kan göra härliga naturdyk här. Vill du däremot ut i världen, finns några av de bästa dykupplevelserna i Galapagos, Salomonöarna, Borneo och Thailand och Filippinerna. Här kan du uppleva korallträdgårdar, hajar samt färgglada och roliga fiskar.

Rätt energi

Eftersom dykning är krävande är det viktigt att du har tillräckligt med energi. Därför är det bra att satsa på extra bra mellanmål när du ska dyka. Det finns nyttiga bars som du enkelt kan ta med i båten, men det finns också pulver som innehåller allt du behöver i form av vitaminer, proteiner och mineraler. Detta pulver kan du enkelt blanda i, till exempel din smoothie, din gröt eller din latte. Beställ via nätet, om du tycker att det verkar intressant.