Testa något annat under vintern

När det blir kallare ute och vintern närmar sig kan dykning kännas avlägsen. I Sverige kan vi dyka året om men att dyka under vintertid är inte helt riskfritt. Vinterdykning innebär nämligen ökade risker. Om du inte har en vinterutbildning i dykning skulle du kunna passa på att testa något helt annat.

Ishockey

Det finns många olika vintersporter att testa på men letar du efter fart och intensitet är ishockey en sport som kan passa. När du väl bestämt dig är det dags att titta runt på vad för utrustning som behövs. Det är inte nödvändigt att ha full utrustning när du ska börja spela men det kan vara bra att läsa lite tips när det kommer till ishockey. Det du behöver som är viktigt är utrustning som skyddar din kropp och ditt huvud.

Hockeyprodukter

När du är insatt i vad du behöver för att spela ishockey kan du klicka här för att hitta utrustningen du behöver. På Hockeystore finner du ett stort utbud av hockeyrelaterade produkter för både nybörjare och elitspelare. Hockeystore är Sveriges största hockeyspecialist och du kan garanterat hitta det du behöver. Vill du utmana dig själv så varför inte göra det i världens största vintersport.